Werkwijze

blits fol42015-04-19 10.45.35

Wij lopen met een roedel van max 5 honden per wandeling zo dat elke hond de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Het is ook voor de honden fijner om niet in een hele grote groep te lopen. Als u overweegt om uw hond mee te laten wandelen kunt u het aanmeldingsformulier op de website invullen. Ik neem vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek vraag ik U allerlei gegevens over uw hond zoals:

  • het karakter van uw hond
  • wat vindt uw hond leuk
  • gebruikt uw hond medicijnen
  • heeft u voorkeur voor wat betreft wandeldagen en wandeltijden

Als u na het kennismakingsgesprek besluit om gebruik te willen maken van mijn hondenuitlaatservice, dan worden de algemene voorwaarden besproken en de overeenkomst en eventueel het sleutelcontract besproken en ondertekend.

Ook ga ik een wandeling met uw hond maken. Uw hond raakt zo al iets vertrouwd met mij en het is dan niet helemaal vreemd meer als uw hond voor de eerste keer meegaat.

Uw hond wordt op de door u aangegeven dagen en tijden bij u thuis opgehaald, en meegenomen voor de wandeling. Na de wandeling wordt uw hond weer bij u thuis gebracht. Als u een handdoek bij de deur legt zorg ik ervoor dat u hond zo schoon en droog mogelijk wordt achtergelaten. Indien uw hond medicatie nodig heeft kan ik de medicatie desgewenst toedienen. Tevens controleer ik of er voldoende water is.